Tarih: 23.07.2023 12:02

Çayeli Belediyesi, Çocuk Oyun Parklarımızın Zeminlerini Onarıyor

Facebook Twitter Linked-in

Çayeli ilçesinde bulunan çocuk oyun parkları, yılların getirdiği kullanıma bağlı olarak zeminlerinde oluşan deformasyonlar nedeniyle Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle restore ediliyor.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, çocukların güvenli ve keyifli zaman geçirebileceği oyun parklarının bakım ve onarımına büyük önem verdiklerini belirterek, "Çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu bir çevrede oynamalarını sağlamak amacıyla oyun parklarımızın zemin bakımlarını düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Kullanıma bağlı olarak deformasyon gösteren kaucuk kaplamaları yeniliyor ve demir kokuluklardaki kırık ve eksiklikleri gideriyoruz. Çocuklarımızın güvenliği her şeyden önemlidir." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, çocuk oyun parklarında kullanılan zeminler dökme kaucuk ile yenileniyor. Kaucuk kaplamaların deforme olması sonucu oluşan çukurlar düzeltilerek, çocukların düşme ve kayma gibi risklerden korunması amaçlanıyor. Aynı zamanda, demir kokuluklardaki kırık ve eksik parçalar da tamir edilerek parkların estetik görünümü ve dayanıklılığı sağlanıyor.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —