Tarih: 08.09.2023 20:04

Çayelili Öğrenciler Türkiye Şampiyonu Oldu, Başkan Çiftçi'yi Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

ampiyonaya Çayeli Belediyesinin de desteğiyle Antrenör Ali Yılmaz hocanın eşliğinde Bolu'ya giden öğrenciler kupaları ile birlikte Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi'yi ziyaret ettiler. Öğrenciler, desteklerinden dolayı Başkan Çiftçi'ye teşekkür ettiler.

Başkan Çiftçi, ziyarette yaptığı konuşmada, öğrencilerin elde ettikleri başarıdan dolayı büyük gurur duyduklarını belirterek, "Serüvenin yeni başladığını belirterek bu tür spor organizasyonlarında başarıya giden her bir öğrencimizi, takımımızı gönülden ve yürekten destekleyeceklerini ifade ederek Çayeli Belediyesi'nin her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

Başkan Çiftçi, "Çayeli'nin adını Türkiye'de gururla temsil eden öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Bu başarıda emeği geçen antrenörümüz Ali Yılmaz hocamıza ve öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ediyorum. Çayeli Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanındayız ve onları desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Öğrenciler ise Başkan Çiftçi'ye desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Başkanımızın desteğiyle daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandılar.

Ziyarette, öğrenciler Başkan Çiftçi'ye kupalarını hediye ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —