Tarih: 09.10.2023 18:36

Çayeli'nde Cumhuriyet'in 100. Yılı Satranç Turnuvası

Facebook Twitter Linked-in

Çayeli Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında 14-15 Ekim 2023 tarihlerinde ilçede satranç turnuvası düzenleyecek. Turnuva, Rize Satranç İl Temsilciliği tarafından organize edilecek.

Turnuva için Rize Satranç İl Temsilcisi Ersoy Ustaoğlu ve turnuva koordinatörü Ali Yılmaz, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi'yi ziyaret etti. Ziyarette turnuva programı ve diğer konular görüşüldü.

Turnuvaya, 7 yaş ve üzeri tüm satranççılar katılabilecek. Turnuva, 7 farklı kategoride yapılacak. Her kategoride ilk 3 dereceye giren sporculara ödül verilecek.

Turnuva, Çayeli Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılacak. Turnuva ile ilgili detaylı bilgi, Çayeli Belediyesi'nin web sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Başkan Çiftçi: "Satranç, strateji ve düşünme becerisini geliştiren bir spordur"

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet'imizin 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında ilçemizde satranç turnuvası düzenleyeceğiz. Turnuvamıza tüm satranççılarımızı bekliyoruz. Satranç, strateji ve düşünme becerisini geliştiren bir spordur. Turnuvamız ile hem satranca olan ilgiyi artırmayı hem de ilçemizin tanıtımını yapmayı hedefliyoruz" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —