Tarih: 06.07.2023 10:01

Çayeli'nde Liselere Geçiş Sınavında Elde Edilen Başarı Marmaris Tatili ile Ödüllendirildi

Facebook Twitter Linked-in

Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) gösterdikleri başarıdan dolayı ortaokul idareci ve öğretmenlerini bir haftalık Marmaris tatiliyle ödüllendirdi. Yıl boyunca özverili çalışmalarıyla dikkat çeken idareci ve öğretmenler, yorgunluklarını tatilde atmaya başladı. Bu ödül, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN'in yıl başında yaptığı bir toplantıda verdiği sözün gerçekleştirilmesiyle hayata geçirildi.

ŞAHİN, toplantıda "İlçemizin yedinci sıradan aşağı düşmesine izin vermeyelim. Bu yıl hep birlikte çalışarak üst sıralara çıkmamız gerekiyor" demişti. Hedeflerini gerçekleştirmeleri halinde ilk üçe giren öğrencileri ve ekip çalışması yapan idareci ve öğretmenleri bir haftalık Marmaris tatiliyle ödüllendireceğini söz vermişti. LGS sonuçları açıklandığında Çayeli, üçüncü sırayı elde etti. Bunun üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, verdiği sözü yerine getirerek başarının altında imzası bulunan okul idarecileri ve öğretmenleri tatile gönderdi.

Bu tatil etkinliğinin gerçekleştirilmesinde Çayeli Belediyesi ve iş insanı Ahmet GENÇALİOĞLU da destek verdi. Öğretmenler ve idareciler, yıl boyunca gösterdikleri çaba ve başarıları için teşekkür edilerek bu ödülle motive edildi. Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bu tür teşviklerle başarıyı ödüllendirmesi, eğitim camiasında motivasyonu artırıcı bir etki yaratmayı hedefliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —