Tarih: 13.10.2024 14:59

ÇAYKUR; KKTC PAZARINDA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde çay satışlarını yerinde görmek için ziyarette bulunan Gene Müdür Yusuf Ziya Alım bayilerden bilgi aldı.

ÇAYKUR Genel Müdürü Alim Çaykur’un Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde ki, bayisini ziyaretinde KKTC genelinde ÇAYKUR bayimizin yapmış olduğu profesyonel çalışmalar sonucunda çay satışlarından memnun olduklarını ve her geçen gün satışlarının daha da fazla artması noktasında, Çaykur ve bayi işbirliğiyle faaliyetlerimiz yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

   Genel Müdür Yusuf Ziya Alım “ Türkiye genelinde ve göz bebeğimiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde de, çay satışlarımızın her geçen gün rakamsal olarak katlanarak artırma noktasında kurum olarak üzerimize düşen çalışmaları, satış planlarımız ve eğitimlerimiz olarak yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz. Yavru Vatan, KKTC’de, sıcak ve soğuk çay satışlarında büyük bir gayret gösteren ve Türk çayımıza vermiş olduğu değer neticesinde elde etmiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı bayimizi ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum. Çayımızda pestisit bulunmayan çaylar olarak şifa niyetine büyük bir keyifle, ÇAYKUR çaylarımızı içmelerini, içerken de biz kardeşlerini hayırla yad etmelerini istirham ediyorum. “ dedi.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —