Tarih: 27.05.2023 00:21

Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut: "Geçmiş Hatalardan Ders Alacağız"

Facebook Twitter Linked-in

Turgut, transferde yaşanan hatalardan ders çıkartacaklarını ve takımın gelecek sezon bizi temsil edecek oyuncularla güçlendirileceğini belirtti. Erken harekete geçtiklerini ve zirve mücadelesi verebilecek bir kadro oluşturmayı hedeflediklerini vurguladı.

Başkan Turgut, Çaykur Rizespor'un yeni sezon öncesinde Süper Lig'de zirve mücadelesi verecek bir takım olacağını ifade ederek, "Artık ligde üst sıralarda olmayı hedefliyoruz. Rize şehrini başarılı bir şekilde temsil edecek bir ekip kurmak istiyoruz. Geçmişte yapılan transfer hatalarının farkındayız ve yönetim olarak bu hatalardan dersler çıkarıyoruz. Kiralık olarak gelen oyuncuların kendi takımlarına döneceği 2. yarı sonrasında, takımımıza uygun oyuncuları transfer edeceğiz" şeklinde konuştu.

Turgut, takımı başarıya taşıyacak bir teknik direktörün öncelikli düşünceleri arasında olduğunu belirterek, "Teknik direktör görüşmelerine Pazartesi gününden itibaren başlayacağız. Transfer çalışmalarına da hocamızla birlikte başlayacağız. Hedefimiz, 20 Haziran'a kadar transferleri tamamlamaktır. Şu anda takip ettiğimiz oyuncular var ve bu transferleri önümüzdeki hafta tamamlamayı planlıyoruz" dedi.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, gelecek sezon için büyük umutlar beslediklerini ve geçmişte yapılan hatalardan ders alarak daha başarılı bir takım oluşturacaklarına inandıklarını vurguladı. Rizespor camiasının beklentilerine uygun bir kadro kurmak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —