Tarih: 11.09.2023 12:13

Çaykur Rizespor, Marega için tüm şartlarını zorluyor

Facebook Twitter Linked-in

Çaykur Rizespor, yeni sezon için transferde büyük düşünüyor. Yeşil-Mavililer, dünyaca ünlü golcü Moussa Marega'yı kadrosuna katmak için tüm şartlarını zorluyor.

Sparta Prag takımından kanat forvet olarak görev alan Bulgar golcü Minchev'i renklerine bağlayan Atmacalar, gol yollarında etkili olabilecek bir ismi daha kadrolarına katmak için büyük çaba sarf ediyor.

Dünya çapında isim yapmış bir golcü olan Marega'nın bonservisi elinde bulunuyor. Çaykur Rizespor yönetimi, bu transferi gerçekleştirmek için tüm şartlarını zorluyor. Transferdeki tek engel bu oyuncunun yüksek maaşı. Atmacalar oyuncunun maaşını makul seviyeye çekemezse alternatif olarak Uruguaylı golcü Abel Hernandez'i kadrosuna katacak.

Marega, kariyerinde Porto, Wolverhampton Wanderers ve Galatasaray formalarını giydi. 33 yaşındaki golcü, geçtiğimiz sezon Porto formasıyla çıktığı 35 maçta 11 gol attı.

Çaykur Rizespor, yeni sezonda Süper Lig'de daha başarılı olmak için transferde iddialı bir şekilde ilerliyor. Yeşil-Mavililer, Marega transferini gerçekleştirirse hücum hattına önemli bir takviye yapmış olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —