Tarih: 19.09.2023 21:12

Çaykur Rizespor'da hedef büyüdü: Avrupa

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig'de ilk 5 hafta sonunda 10 puanla 3. sırada yer alan Çaykur Rizespor'da hedef büyüdü. Sezona ligde kalma hedefiyle başlayan yeşil-mavililer, aldığı üst üste galibiyetlerle Avrupa kupalarına gitmeyi hedefliyor.

Ligin ilk haftasında Adana Demirspor'a 2-1 mağlup olan Çaykur Rizespor, ardından Alanyaspor ile evinde golsüz berabere kaldı. Ligin 3. haftasında ligin şampiyon adaylarından Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 yenen yeşil-mavililer, art arda Fatih Karagümrük ve son olarak Konyaspor'u deplasmanda 2-1 yenerek 3 maçta fire vermedi.

Özellikle son yapılan transferlerin takıma olumlu katkısı olurken, genç teknik adam İlhan Palut, oynattığı akıl dolu oyunla futbolseverlerin takdirini kazandı.

Ligde 10 puanla lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde yer alan Çaykur Rizespor, iyi formunu sezon sonuna kadar sürdürerek Avrupa kupalarına gitmeyi arzuluyor.

Palut: "Hedefimiz Avrupa"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, takımının iyi bir çıkış yakaladığını belirterek, "Sezona başlarken ligde kalma hedefimiz vardı ama aldığımız sonuçlarla hedefimizi büyüttük. Artık Avrupa kupalarına gitmeyi hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmak için çok çalışacağız" dedi.

Taraftardan büyük destek

Çaykur Rizespor taraftarları da takımlarına büyük destek veriyor. Atmaca'nın her maçında tribünleri dolduran taraftarlar, takımlarını Avrupa kupalarına taşımak için büyük çaba gösteriyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —