Tarih: 17.06.2023 11:46

Çaykur Rizespor'da İlhan Palut Köklü Revizyon İçin Kolları Sıvadı

Facebook Twitter Linked-in

ÇAYKUR Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, takımının gelecek sezon için iddialı bir kadro oluşturmak amacıyla mevcut kadroda köklü bir revizyon yapmaya hazırlanıyor. Başarılı çalıştırıcı, takımdaki kalacak ve ayrılacak oyuncuları büyük ölçüde belirledi.

Süper Lig'de rekabetçi bir takım oluşturma hedefiyle yola çıkan ÇAYKUR Rizespor'da İlhan Palut, imza töreninde de belirttiği gibi etkili bir takım oluşturma vizyonuyla çalışmalarına başladı. Mevcut kadroda yapılacak köklü bir revizyon için harekete geçen Palut, takımın gücünü artıracak oyuncuları belirlemeye başladı.

Palut, transfer raporunu yönetim kuruluna sunarak Azubuike, Koray Altınay, Kubilay Kanatsızkuş, Sefa Yılmaz, Amilton, Miya, Sinan Osmanoğlu gibi isimlerin takımdan ayrılmasını önerdi. Bunun yanı sıra, kiralık olarak takımda bulunan Phiri, Selim Ay ve Van Der Hurk ile çalışmak istemeyen teknik direktör, sözleşmeleri sona eren Bolasie ve Mendes'i de gelecek sezon kadroda düşünmüyor.

İlhan Palut'un bu revizyon hamlesi, ÇAYKUR Rizespor'un gelecek sezon daha güçlü bir kadroyla yarışması ve hedeflerine ulaşması için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Yönetim kurulu, Palut'un önerilerini dikkate alarak transfer çalışmalarını sürdürecek ve takımın eksik bölgelerini güçlendirmek için gerekli adımları atacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —