Tarih: 03.09.2024 17:04

Çaykur Rizespor'dan Geleceğe Yatırım: Genç Yetenekler Kadroya Katılıyor

Facebook Twitter Linked-in

Trendyol Süper Lig'deki mücadelesini sürdürürken, Çaykur Rizespor geleceğin güçlü kadrosunu oluşturmak için genç yetenek tarama çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Kulüp, iki yıl önce başlatılan stratejik planlama doğrultusunda, gelecek vaat eden genç oyuncuları kadrosuna katmak adına önemli adımlar atıyor.

Bu kapsamda uzun süredir takip edilen genç oyuncuların yeşil-mavili renklere kazandırılması için yapılan çalışmaların sonucunda, bu yıl Efe Geçim ve Enes Eski Rizespor’un yeni isimleri olarak takıma dahil edildi. Ayrıca, son üç yıldır Çaykur Rizespor’un kadrosunda yer alan Habil Özbakır da profesyonel oyuncular arasında yerini aldı.

Bazı sosyal medya platformlarında iddia edilenlerin aksine, Çaykur Rizespor’un bu yıl kadrosuna kattığı genç yetenekler için herhangi bir ödeme yapılmadığı, transfer kuralları gereği zorunlu olan yetiştirme bedellerinin de kulüpten talep edilmediği belirtildi. Habil Özbakır için ise önceki kulübüne iyi niyet çerçevesinde herhangi bir zorunlu yetiştirme bedeli ödenmedi.

Çaykur Rizespor, genç ve gelecek vaat eden oyuncuları kadrosuna katma çalışmalarını sürdüreceğini ve bu süreci kulüpler arası iyi ilişkiler doğrultusunda yürütmeye devam edeceğini vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —