Tarih: 26.10.2024 11:47

Çaykur Rizespor'un Gol Sorunu Çözüm Arayışında!

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig'de geride kalan 9 haftalık periyotta yalnızca 6 gol atarak ligin en az gol atan takımı unvanını elde eden Çaykur Rizespor, gol yollarındaki sıkıntıyı aşmak için çözüm arayışlarına devam ediyor. Takım, 10. haftayı bay geçirecek olmasının verdiği fırsatla, antrenmanlarda hücum varyasyonları üzerinde yoğunlaşıyor.

Teknik direktör İlhan Palut, yaptığı çalışmalarla takımın gol yollarındaki verimliliğini artırmayı hedefliyor. Antrenmanlarda çift kalede zaman zaman çift forvet denemeleri yaparken, oyuncularına "Kaleyi gördüğünüz yerden şut çekin" talimatı vererek, oyuncularının daha cesur ve istekli olmalarını sağlamaya çalışıyor.

Rizespor'un, 9 maçta sadece 6 gol atabilmesinin yanı sıra, bu konuda en yakın takipçileri Trabzonspor, Kayserispor, Alanyaspor ve Bodrumspor'un da 8 maçta 6 gol kaydettiği dikkat çekiyor. Atmaca, bu haftayı en iyi şekilde değerlendirerek, gol sorununu çözmek için gerekli adımları atmayı planlıyor.

Çaykur Rizespor'un gol yollarındaki sorununu aşabilmesi, sezonun geri kalanında alacağı sonuçlar açısından büyük önem taşıyor. Takımın, önümüzdeki hafta yapacağı antrenmanlarla bu soruna ne ölçüde çözüm bulacağı merakla bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —