Tarih: 22.06.2023 10:18

ÇAYKUR, Üreticilerin 2023 Mayıs Ayı Yaş Çay Bedellerini Ödemeye Hazırlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, 2023 Mayıs ayı yaş çay alım bedellerinin üreticilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu. Ödemelerin 23 Haziran Cuma günü gerçekleştirileceği belirtildi.

ÇAYKUR, üreticilerin emeklerinin karşılığını zamanında almalarını sağlamak adına düzenli bir ödeme programı uyguluyor. 2023 Mayıs ayında yapılan yaş çay alımlarının bedelleri, 23 Haziran Cuma günü üreticilerin hesaplarına aktarılacak. Bu ödeme, çay üreticilerinin ekonomik açıdan rahatlamalarına katkı sağlayacak.

Üreticiler, çay bedellerini 24 Haziran Cumartesi gününden itibaren saat 00.00'dan itibaren çekebilecekler. Bu süreçte bankaların çalışma saatleri ve işlem süreleri dikkate alınarak çay bedellerini çekmek mümkün olacak.

ÇAYKUR, yaş çay üreticilerinin hakkını koruma ve destekleme amacıyla sürekli olarak çiftçilerle iletişim halinde olmayı sürdürüyor. Mayıs ayı yaş çay bedellerinin düzenli ve zamanında ödenmesi, çay üretiminin devamlılığı ve çiftçilerin motivasyonunun yüksek kalması açısından önem taşıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —