Tarih: 17.08.2023 12:28

Çekim Yasasında en iyi 8 Adım

Facebook Twitter Linked-in

Çekim yasasında en önemli kavramlardan biri inançtır. Eğer çekim yasasına inanmıyorsanız kesinlikle uygulama sonuç vermez. Siz fark etmeseniz bile çekim yasası sürekli çalışmaya devam eder. Çekim yasasını çalıştırmak için yapmanız gereken adımlar şu şekildedir;

En Etkili Çekim Yasası

En Etkili Çekim Yasası

İsteklerimize ve hayallerimize ulaşmak için çekim yasasından yararlanabiliriz. Olumlu ve olumsuz düşüncelerin hepsi hayatımıza çekilir. Bu yüzden etkili çekim yasasını gerçekleştirmek için daima olumlu düşüncelere yer vermeniz gerekir. Olumsuz düşünceleri hayatınızdan çıkartın ve çekim yasasına inanın. Çekim yasasının etkili olması için mutlaka isteklerinizi yazmanız gerekir.

İsteklerinizi yazdıktan sonra her gün bu istekleri görebileceğiniz bir yer koyun. Sabah güne mutlu başlayarak hayallerinizin gerçekleştiğini düşünün. Olumlu bir müzik sizi keyiflendirecek şarkı ile pozitif bir şekilde güne başlayın. Hayallerinizin doğal akışa aykırı olmamasına özen gösterin. Kendi isteklerinize kulak verin. Kalbinizin ne istediğine odaklanın. Her günün yeni başlangıçlar olduğunu ve isteklerinize yaklaştığınıza inanın. Tüm bunların ardından en etkili çekim yasasını gerçekleştirmiş olursunuz.

3 6 9 Çekim Yasası

3 6 9 Çekim Yasası

Çekim yasasının gerçekleşmesi için birçok farklı yöntem kullanılır. Bu yöntemlerden biri de 3 6 9 olarak bilinir. Bu çekim yasası yönteminde isteklerinizi bir kağıda yazmanız gerekir. Kağıda yazdığınız bu istekleri sabah 3, öğlen 6 ve akşamları 9 kere okumanız gerekir. Nikola Tesla 3, 6, 9 rakamlarının gücüne inandığı için evrenin gizli sayıları olarak iddia edilir.

Çekim yasasında kullanılan bu metot genellikle para, aşk ve sağlık için kullanılır. 3 rakamının dünya ile bağınızı, 6 iç dengenizi ve 9 değişiminizi simgeler. Örnek olarak sabah ilk kalktığınız zaman mutlu bir ilişki istiyorum olumlamasını 3 kere, öğleden sonra 6 kere ve akşam 9 kere inanarak okumanız gerekir.

777 Çekim Yasası

Son zamanlarda birçok yerde 777 çekim yasası karşınıza çıkar. 777 rakamı meleklerin numarası olduğu gibi iyi şansı temsil ettiğine inanılır. 777 aldım kabul ettim kelimesi olumlu zihne sahip olmanızı sağlar. Olumlu zihne sahip olduğunuz gibi isteklerinizin ve harika olayları hayatınıza çekmenize yardımcı olur. Aşk ve para konusunda tüm isteklerinizi hayatınıza çekebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —