Tarih: 03.08.2023 14:06

CHP Çayeli İlçe Kongresi İçin Heyecan Zirvede, Başkan Adaylığını Açıkladı!

Facebook Twitter Linked-in

Çayeli ilçesindeki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. olağan ilçe kongresi için geri sayım başladı. Partililer ve halk, 07 Ağustos 2023 Pazartesi günü düzenlenecek olan kongreye katılmak üzere heyecanla hazırlıklarını sürdürüyor.

CHP Çayeli İlçe Başkanı Hızır Efe Kadıoğlu, yaptığı açıklamayla kongrenin tarihini ve saatini duyurdu. Kongrenin, Çayeli Muhtarlar Derneği'nde 07 Ağustos 2023 Pazartesi günü saat 13:00 ile 16:00 arasında gerçekleşeceğini belirten Kadıoğlu, eğer çoğunluk sağlanamazsa aynı gün aynı yerde saat 17:00 ile 20:00 arasında çoğunluk aranmadan katılanlarla gerçekleştirileceğini ifade etti.

Kongreye tüm CHP partilileri ve halkın davetli olduğunu vurgulayan Başkan Kadıoğlu, demokratik bir süreç olarak planlanan kongrenin, ilçe örgütünün geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Yapılacak seçimlerde üyelerin kendi iradeleriyle tercihlerini kullanacaklarını ve sandığın sonucuna göre yeni yönetimin belirleneceğini dile getirdi.

Öte yandan, Hızır Efe Kadıoğlu, yeniden aday olacağını açıklamasıyla, mevcut başkanın liderliğindeki Çayeli CHP İlçe Teşkilatı'nın devam edeceği anlaşıldı. Kadıoğlu, başarılı çalışmaları ve parti içindeki birlik ve beraberliği ile üyelerin güvenini kazanmış gibi görünüyor.

Çayeli ilçesindeki CHP üyeleri ve halk, kongre tarihine kilitlenmiş durumda. Katılımın yoğun olması ve demokratik sürecin başarılı bir şekilde tamamlanması bekleniyor. Kongrenin ardından Çayeli CHP İlçe Teşkilatı, güçlü ve birlikte hareket eden bir yapıya kavuşarak önümüzdeki dönemdeki siyasi çalışmalara odaklanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —