Tarih: 25.12.2023 11:53

CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Erhan Yılmaz Oldu

Facebook Twitter Linked-in

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, ön seçim sonuçlarını değerlendirerek yaptığı açıklamada, "Artvin Kemalpaşa ilçesinde gerçekleştirilen ön seçim sonuçlanmış olup, bir şölen havasında geçen seçimler sonucunda, aday adayları arasından en yüksek oyu alarak CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı seçilen Erhan Yılmaz’ı kutluyor, başarılar diliyorum. Yapılan ön seçimde emeği olan İl ve İlçe Başkanımıza, örgütümüze ve Belediye Başkan Aday Adayı olan yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yılmaz, seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Bugün Kemalpaşa'da demokrasi şöleni yaşandı. İlçe halkımızın teveccühü ile CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı seçilmiş bulunuyorum. Bu güvene layık olmak için gece gündüz çalışacağım. Kemalpaşa'yı hak ettiği yere getirmek için var gücümle çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Erhan Yılmaz, 1970 yılında Artvin Kemalpaşa'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kemalpaşa'da tamamladı. 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne girdi. 1992 yılında mezun oldu. 1993 yılında Kemalpaşa'da avukatlık yapmaya başladı. 2009 yılında Kemalpaşa Belediye Meclis Üyesi seçildi. 2014 yılında Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı oldu. Evli ve iki çocuk babasıdır.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —