Tarih: 01.06.2023 15:46

Cinsel gücü arttıran 4 hareket!

Facebook Twitter Linked-in

Sözkonusu cinsel gücü arttırmak olunca herkes size karışımlar yapmanızı, macun yemenizi söylüyor olabilir. Bunları unutun! Cinsel gücü arttırmanın çok daha etkili bir yolu var! Spor salonuna gitmek ve aşağıda size anlattığımız 4 egzersizi yapmak. 

İngiltere'nin önde gelen kişisel antrenörlerinden Lee Mitchell, egzersiz yoluyla cinsel gücü arttırmanın mucizevi sonuçlar yaratacağından emin. "Egzersiz sadece kaslarınızı güçlendirmek ve fazla kilolardan kurtulmakla ilgili değildir" diyen Lee Mitchell, "Egzersizin gücünü kullanarak cinsel hayatınızda harikalar yaratabilirsiniz" sözleriyle iddiasını ortaya koyuyor.

CİNSEL GÜCÜNÜZÜ ANINDA ARTTIRAN 4 EGZERSİZ

Lee Mitchell, cinsel yaşamınızı neredeyse anında artırmak için dört egzersiz öneriyor. İşte o egzersizler

KARDİYO: Düzenli olarak kardiyo egzersizleri yapmak size daha iyi bir uyarım sağlayabilir çünkü bu, dolaşımınızı iyileştirmeye yardımcı olur. Ayrıca, uzun süreler boyunca yorucu egzersizler yapabiliyorsanız, 'çok yorgun' olmak artık yatak odasında bir engel olmayacaktır. Cinsel becerilerinizi geliştirmek söz konusu olduğunda, oyunun adı kardiyo egzersizleridir. Koşma, yüzme veya bisiklete binme gibi faaliyetlerde bulunmak, kalbinizin atmasını sağlar ve vücudunuzdaki kan akışını artırır. Bu gelişmiş kan dolaşımı sadece uyarılmaya yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda yatak odasında daha iyi ve uzun süreli dayanıklılığa da katkı sunar.

AĞIRLIK KALDIRMA: Ağırlık kaldırmak kas kapasitenizi arttıracağından doğrudan cinsel gücünüzü yükseltecektir. Kuvvet antrenmanı biraz daha özgüvenli hissetmenize de yardımcı olacaktır. Cinsel hayatınızda süper kahraman gibi hissetmek istiyorsanız kuvvet antrenmanı sizin gizli silahınız olabilir. Kaslarınızı geliştirmek, duruşunuzu iyileştirmek ve sonuç olarak özgüveninizi artırmak için şınav, halter çalışmanızı öneririz.

YOGA: Stres, baş ağrısına, kas gerginliğine ve bağışıklık sistemini zayıflatmaya ek olarak, cinsel yaşamınızı da mahvedebilir. Ancak uzmanlar, vücudunuzu hareket ettirmenin 'stres hormonu' kortizol seviyelerini azaltacağı konusunda hemfikir. Stresle başa çıkmanın bir yolu da, yoga ve pilates gibi egzersizleri yapmak. Bu egzersizler, nefes çalışmasına odaklanarak ve vücudu hareket ettirerek stresi atmanıza yardımcı olabilir. Ama aynı zamanda esnekliğiniz için harikalar yaratabilir ki bu cinsel yaşam için önemli bir detay.  Stres düzeyini düşürmek 'başım ağrıyor' bahanesini de ortadan kaldırmak için birebir. Ayrıca sakin bir bedende cinsel isteği arttıran hormonların da daha etkili salındığı da bir gerçek.

detail-photo-fancybox-0

PELVİK TABAN EGZERSİZLERİ: Ağırlık kaldırmak ve kardiyo çalışmak size libido artışı sağlarken, pelvik taban kasları üzerinde de çalışmayı unutmayın. Pelvik taban egzersizleri veya Kegel egzersizlerinin, pelvik organlarınızı destekleyen kasların kasılmasını ve gevşemesini içerir. Bunlar tam da cinsel gücü belirleyen kaslardır.  Yoga ve pilateste bulunan köprü duruşu gibi hareketleri yaparak pelvik tabanınızı güçlendirebilirsiniz. Bu, sırtınızı yere yaslayarak ve dizlerinizi 90 derecelik bir açıyla bükerek yerde yatmayı içerir. Kollarınız yanınızda, avuçlarınız aşağı bakacak şekilde ayaklarınızı yerde tutun. Ardından, topuklarınızı iterek, kalçalarınızı yerden kaldırın ve yere geri dönmeden önce kalça kaslarınızı ve hamstringlerinizi sıkın.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —