Tarih: 25.10.2024 07:55

Çocuklar İçin Daha Fazla Kitap: Artvin’de Okuyan Kitap Kafe’yi Destekliyoruz

Facebook Twitter Linked-in

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Okuyan Artvin Kitap Kafe, kitap bağışlarıyla her geçen gün daha da zenginleşiyor. Bu kapsamda, Artvin Yapı Kredi Şube Müdürü Mehmet Öztürk tarafından kütüphaneye 136 adet kitap bağışı yapıldı. Kitaplar; İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail İnan ve Okuyan Artvin Merkez Koordinatör Öğretmeni Hacer Tüfekçioğlu tarafından teslim alındı.

İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, bağış esnasında yaptığı konuşmada, "Çocuklarımızın huzurlu bir ortamda kitap okuma alışkanlıklarını güçlendirmek ve ders çalışmalarını desteklemek amacıyla hizmete açtığımız Okuyan Artvin Kitap Kafe’mize yapılan bu anlamlı bağış için Artvin Yapı Kredi Şube Müdürü’ne çok teşekkür ederim. Eğitim şehri olan güzel Artvin’imizde çocuklarımızı geleceğe daha güçlü hazırlamak için elbirliğiyle çalışmaya devam ediyoruz," ifadelerini kullandı.

Yapı Kredi Şube Müdürü Mehmet Öztürk ise kitap bağışlarının süreceğini belirterek, Artvinli öğrencilerin faydalanması için katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti. Okuyan Artvin Kitap Kafe, topluma fayda sağlama misyonunu destekleyen bağışlarla öğrencilerin eğitimine katkı sunmayı sürdürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —