Tarih: 06.08.2023 17:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize’de Toplu Açılışlar Gerçekleştirecek

Facebook Twitter Linked-in

Rize'nin heyecanla beklediği gün yaklaşıyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ağustos ayının ortalarında Rize'ye gerçekleştireceği ziyaret kapsamında, bir dizi önemli projenin toplu açılışını yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerin ardından başlattığı teşekkür ziyaretleri çerçevesinde ilk defa Rize'ye ayak basacak.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun programı nedeniyle ziyaretin bir süre ertelendiğini ancak artık netleşmeye başladığını belirtti. Erdoğan'ın 8 Temmuz'da Bayburt ve Gümüşhane'de gerçekleştirdiği toplu açılış törenlerinin ardından, Ağustos ayının ortalarında Rize'ye gelmesi planlanıyor.

Rize ziyareti sırasında, Salarha TOKİ Konutları ve merkez belediye blokları dahil olmak üzere birçok proje Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından toplu açılışa hazırlanıyor. Hikmet Ayar, "Devasa bir açılış listesi var elimizde. Salarha'da yapılan TOKİ konutları da merkezdeki kentsel dönüşüm binaları da Cumhurbaşkanımız tarafından açılacak" şeklinde konuştu.

Rize halkı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelecek ziyaretine büyük bir heyecanla hazırlanıyor. Yapılacak toplu açılış törenleriyle birlikte Rize, yeni projelerle daha modern ve yaşanabilir bir kente dönüşecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —