Tarih: 15.10.2024 10:52

Cumhuriyetin ilanının 101'inci yılına coşkulu kutlama

Facebook Twitter Linked-in

İZMİR, (DHA)-CUMHURİYETİN ilanının 101'inci yıl dönümü kutlamaları, İzmir Valiliği koordinesinde, Konak Atatürk Meydanı’nda 17 Ekim'den itibaren bir dizi etkinlikle başlayacak. Kentteki pek çok kamu kurum ve kuruluşunun katkılarıyla Cumhuriyet Bayramı’na yakışan bir program hazırladıklarını kaydeden İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, tüm İzmirlileri etkinliklere katılmaya davet etti.

Yaptığı açıklamada Cumhuriyetin kuruluşunun 101. yıl dönümüne sayılı günler kala İzmir'deki kutlamaları başlatacaklarını kaydeden İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, "Cumhuriyetimizin birbirinden anlamlı değerlerini ve güzelliklerini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla titizlikle hazırladığımız, kapsamlı bir programımız var. Cumhuriyet Bayramı coşkusunu zirvede yaşayacağımız 29 Ekim'e kadar, Konak Atatürk Meydanı'nda, başta kamu kurumlarımız olmak üzere, Milli Eğitime bağlı okullarımız, üniversitelerimiz, Hava Kuvvetlerimiz ve Güney Deniz Saha Komutanlığımız bandolarının yanı sıra, İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu da İzmirlilere çok beğeneceklerini düşündüğümüz bir dizi etkinlik sunacak. Tüm hemşehrilerimizi, 101. yılı coşkuyla karşılamamıza vesile olacak etkinliklerimize katılmaya davet ediyorum" dedi.

17-28 Ekim tarihleri arasındaki etkinliklere ilişkin detaylı bilgiler, İzmir Valiliğinin sosyal medya hesaplarından ve resmi internet sitesi duyurular bölümünden takip edilebileceği bildirildi.(DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —