Tarih: 18.10.2023 21:02

Dead by Daylight Cadılar Bayramı Etkinliği 2023 için Yeni Güncelleme Aldı, Yama Notları Açıklandı

Facebook Twitter Linked-in

 Genel olarak konuşmak gerekirse, Dead by Daylight’ın Cadılar Bayramı etkinliği, asimetrik çok oyunculu oyunun her yıl gördüğü en büyük etkinliklerden biridir. DBD’de bu hafta çok sayıda yeni içeriğin yayınlanmasıyla birlikte Behaviour, oyunun genel durumunu oldukça iyileştirecek yeni bir güncelleme yayınladı.

Şu an itibariyle Dead by Daylight için 7.3.1 güncellemesi PlayStation, Xbox, Nintendo Switch ve PC platformlarında yayına girdi. Oynanışa yönelik büyük çaplı revizyonlar içermek yerine, bu güncelleme yakın zamanda keşfedilen çeşitli sorunları ele alan bir hata düzeltme yamasıdır. Bu iyileştirmelerin dışında güncelleme, bugün başlayacak ve 6 Kasım’a kadar sürecek olan Haunted by Daylight’ı da yayına aldı. Bu Cadılar Bayramı etkinliğinin başlamasıyla birlikte DBD oyuncuları yeni ödüller kazanabilecek, yeni mücadeleleri tamamlayabilecek ve temalı kozmetik ürünleri için alışveriş yapabilecekler.

Bu yeni Dead by Daylight güncellemesindeki tüm değişikliklere sayfanın altındaki yama notları aracılığıyla tam olarak göz atabilirsiniz.

Dead by Daylight 7.3.1 Yama Notları

Tuzakçı

Kafatası Tüccarı

Gün Işığında Perili

Arşivler

Etkinlik Oynanış Ayrıntıları Ekranı

Etkinlik Para Birimi

Koleksiyon Kilometre Taşı Ödülleri

Hata Düzeltmeleri

Arşivler

Anti Face-camp

Ses

Botlar

Karakterler

Çevre/Haritalar

Avantajlar

Platformlar

UI

Çeşitli


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —