Tarih: 04.12.2023 15:21

Derepazarı'nda Kentsel Dönüşüm İçin İmzalar Atıldı

Facebook Twitter Linked-in

Belediyeden yapılan açıklamada kentsel dönüşümün başlaması için artık ortada bir engelin kalmadığı ve imzaların atıldığı, biran önce de projeye başlanacağı vurgulandı.

Ayrıca açıklamada şu sözlere yer verildi;

Cumhurbaşkanı kararı ile onaylanan Eriklimanı Mahallesi'nde hayata geçirilecek, konut ve iş yerlerinden oluşan proje için üstlenici firma Helmann ve Derepazarı Belediesi ile imza töreni gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Selim METİN, Tam 30 yıldır hayal edilen bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz. Hak sahipleri ve vatandaşlarımızın beklediği projenin hayata geçmesi için sona yaklaşmış bulunmaktayız.

Anlaşmalarımıza başladık ve en hızlı şekilde hayata geçirmek için elimizden geleni yapacağız. Bölgede 800'e yakın konut var ve hak sahipleri dönüşüm için çok istekli. Sosyal tesisleriyle, camisiyle, kültür merkeziyle, spor salonuyla, park ve bahçeleriyle çok güzel bir proje hayata geçireceğiz. Projenin detayları üzerinde Helmann şirketimizle çalışıyoruz. En kısa sürede temeli atmayı planlıyoruz.

Bu büyük projeye emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ’ye, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet ÖZHASEKİ’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm Derepazarı halkımıza hayırlı uğurlu olsun, sözleriyle paylaştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —