Tarih: 02.07.2023 12:22

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan ve Hasan Karal, Muzaffer Balcı'nın Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Facebook Twitter Linked-in

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, Muzaffer Balcı'nın ailesini taziyelerini iletmek için ziyaret ettiler. Ali Babacan, bayram tatilini Rize'de geçirirken İstanbul Milletvekili Hasan Karal, DEVA Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Avcı ve diğer parti üyeleriyle birlikte, DEVA Partisi'nin Rize teşkilatının kurucularından ve Muzaffer Balcı'nın oğlu olan İshak Balcı'nın evine ziyarette bulundular.

Bu ziyaret, eski Rize Belediye Başkanı Hızır Hop'un yeğeni olan Muzaffer Balcı'nın vefatının ardından gerçekleşti. Ali Babacan, Muzaffer Balcı'nın eşi ve oğulları Aydın, İshak ve Aydoğan Kardeşler'e başsağlığı dileklerini ileterek bu zor zamanlarında desteklerini sundu.

Taziye ziyaretinin ardından Ali Babacan ve Hasan Karal, başkente dönmek üzere Trabzon Havalimanı'na hareket ettiler.

Ali Babacan liderliğindeki DEVA Partisi, üyeleriyle yakın ilişkileri sürdürmeye ve acı ve kayıplar anlarında destek sağlamaya her zaman büyük önem vermektedir. Muzaffer Balcı'nın ailesine yapılan bu ziyaret, parti üyelerine keder anlarında huzur ve dayanışma sağlama konusundaki bağlılıklarının bir göstergesidir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —