Tarih: 28.09.2023 18:34

Doğalgaz Çalışmalarının Ardından Bozulan Üstyapı Yenileniyor

Facebook Twitter Linked-in

Çayeli Belediyesi, Eskipazar Mahallesi'nden başlayıp şehrin merkezine doğru gelen doğalgaz çelik boru hattı çalışmalarının ardından bozulan üstyapıyı yenilemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye ekipleri, bozulan yollarda asfalt, kaldırımlarda ise beton yenileme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında, bölgedeki sokak ve caddeler tek tek yenilenecek.

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, bölgedeki çalışmaları yakından takip ederek sahadaki ekiplerden bilgiler aldı. Çiftçi, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gerekli tüm önlemlerin alındığını söyledi.

Başkan Çiftçi: "Vatandaşlarımızın Rahatlığı İçin Çalışıyoruz"

Başkan Çiftçi, yaptığı açıklamada, "Eskipazar Mahallesi'nden başlayıp şehrin merkezine doğru gelen doğalgaz çelik boru hattı çalışmaları sonrasında bozulan üstyapıyı yenilemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, bölgedeki sokak ve caddeleri tek tek yeniliyor. Çalışmalar kısa sürede tamamlanacak ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için gerekli tüm önlemleri aldık. Vatandaşlarımızın rahatı için çalışıyoruz" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —