Tarih: 16.11.2023 09:32

Ekrem Kılıç, Pazar Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Pazar ilçesinde 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimi öncesinde hareketlenmeler devam ediyor. Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ekrem Kılıç, AK Parti'den Pazar Belediye Başkanlığı için aday adayı olmak üzere başvuru dilekçesini AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir'e teslim etti.

Başvuru sırasında duygusal anlar yaşandı. İlçe Başkanı Kandemir, Kılıç'a başarılar dileyerek, seçim sürecinde kendisine destek olacaklarına inancını vurguladı.

Ekrem Kılıç, Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevini yürüttüğü süre boyunca ilçe genelindeki esnaf ve sanatkarları bir araya getirme ve kooperatifin başarılı bir şekilde yönetilmesi konusundaki liderliğiyle dikkat çekti. Kılıç, bu deneyim ve liderlik vasıflarıyla Pazar Belediye Başkanlığı için güçlü bir aday olduğunu ifade etti.

Mahalli seçimlere doğru aday adayları arasındaki rekabetin artmasıyla birlikte, Pazarlıların gözleri, ilçenin geleceğini şekillendirecek isimlere çevrildi. Ekrem Kılıç'ın adaylık süreci, ilçe genelindeki seçmenler arasında merakla takip edilmeye devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —