Tarih: 14.11.2023 11:26

Emeklilere 18 bin 500 TL ödeme...

Facebook Twitter Linked-in

Emekli maaş promosyonu kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. 2018 yılından bu yana milyonlarca emekliye en yüksek promosyon imkanı sunan bankalar arasında olan Garanti BBVA, yeni bir kampanyaya daha imza atacak. Garanti BBVA’dan milyonlarca emekliye derin bir oh çektirecek ödeme açıklandı. Tek şart maaşınızı taşımak. 3 yıllığına taahhüt sözü veren tüm emekliler başka koşul aranmadan promosyonu cebine koyacak. Peki Garanti BBVA promosyon şartları neler? Garanti BBVA emekliye ne kadar, kaç TL emekli promosyonu veriyor? İşte Garanti Bankası Kasım ayı emekli promosyon kampanyası ve detaylar…


EMEKLİYE TEK ŞARTLA PROMOSYON İMKANI

Milyonlarca emekli için Garanti Bankası'nda promosyon kampanyası başladı. Maaş promosyonu almak isteyen ancak ağır koşullarla karşı karşıya kalmadan kolayca işlem yapmak isteyen tüm emekliler Garanti Bankası'nın bu kampanyasını çok sevecek. Çünkü garanti BBVA'nın yeni kampanyasında sadece 3 yıllığına maaş taahhüt vermek yeterli. Emekliye ek koşul istemeden promosyon fırsatı sunan Garanti Bankası, maaşı 10.000 TL ve altı olan tüm emeklilere nakit destek imkanı sağlıyor.

GARANTİ BBVA KASIM AYI EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI

Garanti Bankası tarafından Kasım ayında emekli maaşı aralığına göre emekliye sunulacak promosyon miktarları açıklandı. Kampanya kapsamında verilecek promosyon ücretleri şöyle:

3.500 TL’ye kadar olanlara 4.500 TL,

3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.250 TL,

7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara

6.750 TL, 10.000 TL ve üzerinde olanlara 7.500 TL.

1000 TL HEDİYE BONUS VAR

Yine kredi kartı kullanan emekliler için de ayrı bir kampanya yapan Garanti Bankası, kredi kartı kullanan ve Aylık 500 TL ödeme sözü veren emeklilere 1000 TL hediye Bonus veriyor. Yani Garanti Bankası'nın bu kampanyasına katılmakta son derece kolay nokta kampanyalardan faydalanmak için ve Garanti Bankası müşterisi olmak için tek yapmanız gereken şubelerden mobil bankacılıktan ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yapmak.

DÜŞÜK FAİZLE EMEKLİ KREDİ İLE BAĞLANACAK

Garanti Bankası tarafından emeklilere düşük faizli emekli kredisi desteği ile sağlanacak. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi olan emekliler düşük faizli emekli kredisi alabilmek için herhangi bir şartı yerine getirmek zorunda değil. Emekli maaşı alan herkes 10.000 TL'den başlayan emekli kredisini 36 aya kadar vadeli kullanabilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —