Tarih: 16.10.2024 16:34

Erasmus Days: Öğrenciler Kültürel Çeşitliliği Kutladı!

Facebook Twitter Linked-in

Artvin’de, Okuyan Artvin Kitap Kafe’de Erasmus Days kapsamında “We Are the World” etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe, Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yücel Şeker ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Özyer katıldı.

Etkinliğin düzenlenmesinde, geçen yıl Hollanda İşbaşı İzleme Faaliyeti'ne katılan Gazi Ortaokulu İngilizce öğretmeni Tuğçe Demir Akın öncülük etti. Acar, bu tür etkinliklerin öğrencilere farklı kültürlerle etkileşimde bulunma fırsatı sunduğunu belirterek, bunun kişisel gelişimlerine ve küresel bakış açılarına katkı sağladığını vurguladı.

Etkinlikte, öğrenciler temsil ettikleri ülkelerin aksesuarları, saç stilleri ve kıyafetleriyle dikkat çekti. Acar, öğrencilerin bu çalışmalarıyla etkinliğe renk kattığını ifade ederken, emeği geçen öğretmenlere de teşekkür etti.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bu tür etkinliklerle öğrencilerin kültürel çeşitliliği deneyimlemelerine ve uluslararası işbirliklerini güçlendirmelerine katkıda bulunmayı hedefliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —