Tarih: 23.07.2023 11:16

Erzurum'a Yeni Termal Otel Kazandırıldı: Aca Erzurum Termal Otel Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

12 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen Aca Erzurum Termal Otel, 100 oda ve 160 yatak kapasitesiyle bölgenin turizm sektörüne önemli katkılar sunacak.

Tesisin açılış törenine, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Kasım Gülpınar, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Milletvekili Abdürrahim Fırat, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, ACA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aca ve birçok davetli katıldı.

Tören sırasında konuşan iş insanı Mehmet Aca, "Burayı bundan sonra Erzurum'un batıya dönen yüzü olarak dünyaya duyuracağız" şeklinde ifadeler kullandı. Aca Erzurum Termal Otel'in bölge turizmine büyük katkılar sağlayacağına inancını dile getirdi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de yaptığı açıklamada, şehirlerin özel sektör yatırımları ile geliştiğini ve büyüdüğünü vurgulayarak, doğduğu topraklara yatırım yapan Mehmet Aca kardeşini bu özel yatırımından dolayı kutladı. Aca Erzurum Termal Otel'in istihdam, üretim ve turizme yeni bir nefes katacağına olan inancını dile getirdi.

Açılış törenine katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Kamil Aydın ve AK Parti Erzurum Milletvekili Abdürrahim Fırat, Aca Erzurum Termal Otel'in bölge turizmine hayırlı olması temennisinde bulundu. Yeni otelin, Erzurum'un turizm potansiyelini artıracağına ve bölgeye önemli ekonomik kazanımlar sağlayacağına dikkat çektiler.

Aca Erzurum Termal Otel, termal turizme yönelik modern ve lüks olanaklarıyla bölgeye önemli bir turistik cazibe merkezi kazandırmayı hedefliyor. Aynı zamanda tesisin istihdam sağlayarak bölge ekonomisine katkıda bulunması bekleniyor. Erzurum, bu yeni tesis sayesinde turistlerin dikkatini çekmeye devam edecek ve termal turizm alanında ülke genelinde önemli bir konuma sahip olmaya devam edecektir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —