Tarih: 02.10.2024 15:57

Fahri Acar: "Büyük Hedefler Koyun, Mücadele Edin!"

Facebook Twitter Linked-in

Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, her sabah ders zilinden önce okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle buluşmaya devam ediyor. Bugün, Acar, İl Milli Eğitim Özel Büro Müdürü Özcan Köse ile birlikte Artvin Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'nu ziyaret etti.

Okula gelen öğrenci ve öğretmenleri bahçede okul yöneticileriyle karşılayan Acar, ardından öğretmenler odasında eğitim öğretim faaliyetleri hakkında sohbet etti. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde iyi insan ve iyi vatandaş yetiştirme hedefine vurgu yapan Acar, öğrencilerin büyük hayaller kurup bu hedeflere kararlılıkla ilerlemelerinin önemini belirtti.

12. sınıf öğrencilerini de sınıflarında ziyaret eden Acar, gençlere şöyle seslendi: “Büyük hedeflerinizin olması ve bunları dile getirmeniz, çekinilip utanılacak bir şey değil. Asıl çekinmeniz gereken, hedefleriniz ve hayalleriniz için mücadele etmemek ve çabalamamaktır. Eğer siz kararlılık ve disiplinle çalışırsanız, hayalini kurduğunuz hedeflerinizi başarılı bir şekilde elde edersiniz.”

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimde başarıyı artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Acar’ın okullara yönelik bu ziyaretleri, öğretmenler ve öğrenciler arasında motivasyonu artırmayı amaçlıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —