Tarih: 19.09.2024 10:12

Fahri Acar'dan Öğrencilere Tavsiyeler: "Güçlü Yönlerinizi Keşfedin ve Kendinizi Geliştirin"

Facebook Twitter Linked-in

Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, 2024-2025 eğitim öğretim yılına yönelik hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında 18 Eylül 2024 Çarşamba günü Arhavi Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında 9 ve 12. sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Acar, yeni eğitim dönemi hakkında önemli mesajlar verdi.

Acar, 9. sınıf öğrencilerine yönelik yaptığı konuşmada Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin bu yıl lise düzeyinde uygulanmaya başladığını belirtti. Öğrencilerin bu modelle, bilgiyi öğrenmekle kalmayıp, analiz edebilen, değerlendiren ve yeni icatlar ortaya koyabilen, duygusal ve sosyal becerileri gelişmiş bireyler olarak yetişeceğini vurguladı. Acar, “Güçlü yönlerinizi keşfedin ve bu alanda kendinizi en iyi şekilde geliştirin” diyerek öğrencilere kişisel gelişimlerinde ilerleme fırsatları sunan bu modele dikkat çekti.
12.sınıf öğrencilerine ise sınav süreci hakkında tavsiyelerde bulunan Acar, kararlılık, disiplin ve istikrarla çalışmanın başarı getireceğini belirtti. Öğrencilerin hedeflerine ulaşmaları için öğretmenlerinin her zaman yanlarında olduklarını hatırlattı.

Ziyaret kapsamında okul öğretmenleriyle de bir araya gelen İl Müdürü Acar, yeni eğitim yılının sağlık ve huzur içinde geçmesi temennisinde bulunarak, öğretmenlerin özverili çalışmalarının önemine dikkat çekti. Ziyaretini tamamlayan Acar, öğretmenlere ve öğrencilere başarı dolu bir yıl diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —