Tarih: 28.07.2023 10:52

"Fenerbahçe iki milli yıldızın peşinde"

Facebook Twitter Linked-in

Beşiktaş uzun süredir peşinde olduğu Ante Rebic'in transferinde sona geldi. Milan ile yapılan pazarlıklarda büyük ölçüde anlaşma sağlayan Siyah-beyazlılar, Hırvat yıldızı kısa zamanda İstanbul'a getirip bonservisiyle kadrosuna katmayı planlıyor. 

Dzeko, Tadic, Kent, Becao gibi önemli isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe, transferde hız kesmiyor. Sarı-lacivertliler, Marsilya'da forma giyen Cengiz Ünder transferinde de mutlu sona çok yakın. Cengiz'in pazartesi gününe kadar İstanbul'a gelmesi ve kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan imzayı atması bekleniyor. Cengiz'in Fenerbahçe'ye gelmesindeki en önemli faktörlerden birisinin Edin Dzeko'nun 'Cengo gel yeniden birlikte oynayalım' demesi olduğu ifade edildi.

Hücuma takviye için görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'ın peşinde olduğu ismin Demarai Gray olduğu iddia edildi. Everton forması giyen 27 yaşındaki Jamaikalı sol kanat için İngiliz ekibinin kapısını çalan Beşiktaş, 10 milyon Euro'luk beklenti ile karşılaştı. Everton ile bir sezon daha sözleşmesi bulunan Gray'e Premier Lig ekiplerinin de talip olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe'nin birinci hedefi Nicolas Dominguez ancak Sarı-lacivertliler, alternatif olarak Milan'ın Bosna Herselki orta sahası Rade Krunic'i belirledi. Kanarya sözleşmesi 2025'te bitecek olan 29 yaşındaki futbolcu için İtalyan kulübüne resmi teklifini iletti. Oyuncunun satılık listesinde olmadığı ama Fenerbahçe'nin Dzeko faktörünü kullanıp yıldız ismi ikna edebileceği belirtildi. 

Tochi Chukwuani ile prensipte anlaşan, Schalke 04'ün sağ beki Mehmet Can Aydın'ı da bitirmek üzere olan Bordo-mavililer, 20 yaşındaki 2 genç ismi kısa zamanda Türkiye'ye getirmeyi planlıyor. Chukwuani ile prensipte anlaşıldığı kulübünün de 700 bin euro bonservis bedeline ikna edildiği belirtildi.

Olympiakos'un kadro dışı bıraktığı Philip Zinckernagel için tranfer, görüşmeleri yeniden başladı. Teknik direktör Bjelica, orta sahada çok yönlü oynayabilen Danimarkalı yıldızı kadrosuna görmeyi çok istiyor, Bordo-mavili yönetim pazarlıklarını sürdürüyor. Yunan basını Olympiakos'un bonservis beklentisinin 2 milyon euro olduğunu yazdı. 

Marsilya ile el sıkışan Kanarya, Cengiz transferini açıklamaya hazırlanıyor. Milli sağ bek Zeki Çelik için de Roma'ya 7 milyon euro önerildi. İtalyan ekibiyle yapılan pazarlıklarda ilerleme kaydedildi. Zeki Çelik'in transferinde zorunlu satın alma opsiyonu formülünün kullanılacağı ifade edildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —