Tarih: 10.02.2024 17:22

Filiz Bayrakçı Karel'in kızı Yağmur Karel kimdir?

Facebook Twitter Linked-in

Eskişehir'de yaşanan trajik bir olay, Eskişehir Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel ve kızı Yağmur Karel'in hayatını kaybetmesiyle yürekleri dağladı. Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel'in kullandığı araç, karşı yönden gelen bir kamyonla çarpıştı, kazada ağır yaralanan anne ve kızı maalesef hayatlarını kaybettiler. İnsanlığa katkı sağlayan bir akademisyen olan Filiz Bayrakçı Karel ve kızı Yağmur Karel'in trajik ölümü, büyük bir üzüntü yarattı. Peki, Filiz Bayrakçı Karel kimdir ve kızı Yağmur Karel'in hayatı nasıl şekillendi? İşte, bu acı olayın detayları...

Filiz Bayrakçı Karel kimdir? 

Eskişehir'de, Eskişehir Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü'nde öğretim üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel ve kızı Yağmur Karel, trafik kazasında hayatını kaybetti. Kazada, Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel'in kullandığı araç, karşı yönden gelen bir kamyonla çarpıştı ve anne ile kızı ağır yaralandı. Ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybettiler. Filiz Bayrakçı Karel, akademik alanda önemli çalışmalara imza atmış bir isimdi. 

Filiz Bayrakçı Karel'in kızı Yağmur Karel kimdir?

Yağmur Karel, Filiz Bayrakçı Karel'in kızı olarak bilinmektedir. Filiz Bayrakçı Karel'in kızı Yağmur Karel  trajik bir şekilde genç yaşta aramızdan ayrıldı.

Eskişehir Teknik Üniversitesi, kazada hayatını kaybeden öğretim üyeleri için başsağlığı mesajı yayımladı. Üniversitenin mesajında, "Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel ve kızı Yağmur Karel'i kaybetmiş olmanın üzüntüsü içerisindeyiz. Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm ESTÜ ailesine başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —