Tarih: 14.09.2024 08:34

Fındıklı ve Edremit’in Kardeşliği Güçleniyor: Belediye Başkanları Zoom Toplantısında Bir Araya Geldi

Facebook Twitter Linked-in

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ve CHP Parti Meclis Üyesi Ecevit Keleş, çevrim içi bir Zoom toplantısında buluşarak keyifli ve verimli bir sohbet gerçekleştirdi. Toplantıda, Kuzey Ege’nin incisi Edremit ve Karadeniz’in doğasıyla büyüleyen Fındıklı’nın kültürel ve doğal zenginlikleri ele alınırken, iki kent arasındaki kardeşliği pekiştirmek için yapılabilecek projeler tartışıldı.

Toplantı süresince, her iki bölgenin tarihi ve turistik değerleri, doğaya ve çevreye duyarlı belediyecilik anlayışları ve kültürel iş birlikleri üzerinde fikir alışverişi yapıldı. Özellikle kültür ve sanat etkinlikleri, çevre projeleri ve turizmi canlandıracak ortak çalışmaların hayata geçirilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, Fındıklı ve Edremit’in kardeş kent olmasının her iki belediye için de önemli bir adım olduğunu vurgularken, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, bu iş birliklerinin kentlerin sosyo-kültürel yapısına olumlu katkılar sağlayacağını ifade etti.

İki kent arasındaki bu sıcak ve yapıcı diyalog, ilerleyen dönemlerde hayata geçirilecek projelerle kardeşlik bağlarını daha da güçlendirecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —