Tarih: 28.06.2023 10:25

Forum Trabzon AVM ile ilgili eleştiri: "Ecnebiler mi çok aptal"

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Gürol Ustaömeroğlu, "Bugün Trabzon'un en büyük AVM'nin yanından geçtim. Tartışmalara ve basına konu olan ek inşaatını yakından gördüm. Öyle böyle değil. Bayağı büyük bir iş. Haklıdır, haksızdır meselesine takılmıyorum. Kanun var, nizam var, ruhsat var, denetim var.

Ben başka bir şeyi dert ettim. Zamanında burayı ecnebi bir şirket almış. Bir ecnebi mimar projeyi çizmiş. Ruhsat almış, yapılmış, kullanıma açılmış...vs vs. Sonra Türk Şirketi satın almış tamamını. Kullanım alanı yetersiz gelmiş.

Hakkım var deyip başlamış büyütmeye. Ecnebi şirket 'Benim de hakkım var, bende büyütmeliyim, ya da keşke zamanında büyük yapsaydık.' dememiş. Paşa paşa elindekiyle yetinmiş." dedi.

"Biz Türkler neden böyle konularda doyumsuzuz? Neden elimizdekiyle yetinmesini bilmiyoruz?” diyen Gürol Ustaömeroğlu, “Neden hep çok, daha çok, en çok, sınırsız çok peşinde koşuyoruz? Neden hep ben, daima ben diyoruz. Evlerimizde bile böyle değil miyiz? Teraslı, balkonlu ev satın alıyoruz, ilk işimiz binanın ortak görünüşüne, mimarisine bakmadan terası, balkonu kapatmak olmuyor mu? Nedir bizi böyle yapan? Sahi biz niye böyle bir milletiz? Biz mi çok akıllıyız? Ecnebiler mi çok aptal?" eleştirilerine bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —