Tarih: 26.08.2024 11:31

Fuat Buruk: Elimizdeki kadroyla en iyisini yapacağız

Facebook Twitter Linked-in

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)- TFF 2'nci Lig Beyaz grup takımlarından Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Fuat Buruk, kamp döneminde lig hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. Buruk, "Ekonomik olarak takıma takviye yapacak güce sahip değiliz ama elimizdeki kadroyla en iyisini yapacağız" dedi.

Yeni sezona Davraz kampında hazırlanan Isparta 32 Spor, TFF 2'nci Lig Kırmızı grup takımlarından Bucaspor 1928 ile karşılaştı. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Tesisleri'ndeki hazırlık maçını Bucaspor 1928, 5-4 kazandı. Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Fuat Buruk, kamp dönemini iyi geçirdiklerini ve sezona hazırlandıklarını söyledi.

Lige motive olduklarını belirten Buruk, "Yaklaşık 1 aydır Davraz'da kamptayız. Davraz'ın etkisi, iklimi, hava şartları, sahanın ve kamp yaptığımız otelin güzel olması bizi iyi motive etti. Güç olarak hazırız ama maç eksiğimiz var. Elimizden geleni yapacağız Zor bir maç bizi bekliyor. Ekonomik olarak şu an takviye yapacak güce sahip değiliz ama elimizdeki kadroyla en iyisini yapacağız" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Karşılaşmadan detay görüntü

-Fuat Buruk ile röp

(FOTOĞRAFLI)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —