Tarih: 26.10.2023 13:18

Galatasaray'dan bir yıldız kayıyor! İngiliz devi Boey'e kafayı taktı

Facebook Twitter Linked-in

Manchester United, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi olarak karşı karşıya geldiği maçta Sacha Boey'in performansından oldukça etkilendi. Bu etki sonrası, Manchester United teknik direktörü Erik ten Hag liderliğindeki bir heyet, Fransız sağ bek Sacha Boey'i transfer etmek için girişimlere başlamış durumda.

GALATASARAY'IN SÖZLEŞME UZATMA ÇABALARI

Galatasaray yönetimi, Sacha Boey'in 2025 yılında sona erecek olan sözleşmesini uzatmayı arzuluyor. Ancak oyuncunun menajeri, şu an için sözleşme uzatmaya istekli olmadığını ve sezon sonunda görüşebileceklerini belirtti.

TRANSFER BEDELİ BELLİ OLDU

Galatasaray yönetimi, Sacha Boey'in transfer bedeli konusunda kararlı. En az 20 milyon Euro'luk bir teklif gelmeden Fransız oyuncuyu satmayacaklarını açıkladı.

BOEY'İN GALATASARAY PERFORMANSI

Sacha Boey, Galatasaray forması altında toplam 70 maça çıkarak 3 gol ve 4 asistle önemli bir performans sergiledi. Genç sağ bek, geleceğin yıldızlarından biri olarak kabul ediliyor ve transfer spekülasyonları futbol dünyasını heyecanlandırıyor. Galatasaray taraftarları, Sacha Boey'in takımda kalmasını umutla bekliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —