Tarih: 03.12.2023 16:17

Geçit Yok (The Last Stand) filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Geçit Yok filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Facebook Twitter Linked-in

Geçit Yok (The Last Stand) filminin konusu:

Film, küçük bir kasabanın sert ve zorlu bir şerifine ve tehlikeli bir uyuşturucu baronunun modifiye edilmiş bir spor arabada Meksika'ya kaçmasını engellemeye çalışan yardımcılarına odaklanıyor.

Los Angeles Polis Departmanı'nda narkotik uzmanı olarak görev yapan Ray Owens, bir operasyonda yanlışlıkla bir sivili öldürür ve bu olaydan dolayı vicdan azabı çekerek görevden istifa eder. Owens, New Mexico'daki küçük bir sınır kasabası olan Sommerton Junction'a şerif olarak atanır.

Bir gün, Meksika'nın en tehlikeli uyuşturucu baronlarından Gabriel Cortez, FBI tarafından yakalanır. Ancak, Cortez, FBI'ın elinden kaçarak Sommerton Junction'a doğru yola çıkar. Owens, Cortez'i yakalamak için kasabada bir barikat kurar.

Cortez, Owens'ın barikatını aşarak Meksika'ya kaçmaya çalışır. Owens ve yardımcıları, Cortez ve adamlarıyla bir çatışmaya girerler. Çatışma, Owens'ın Cortez'i öldürmesiyle sona erer.

Oyuncuları:


Genesis Rodriguez - Sarah Torrance

Genesis Rodriguez, Geçit Yok filminde Sarah Torrance rolünde

Jaimie Alexander, Geçit Yok filminde Gina rolünde

Eduardo Noriega, Geçit Yok filminde Gabriel Cortez rolünde

Forest Whitaker, Geçit Yok filminde Agent Malcolm Jennings rolünde

Geçit Yok filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Film, Amerika Birleşik Devletleri'nin New Mexico ve Colorado eyaletlerinde çekildi. Çekimler, 2012 yılının Temmuz ayında başladı ve 2012 yılının Kasım ayında sona erdi.

Filmin bazı sahneleri, New Mexico'daki Alamogordo, Las Cruces ve White Sands Ulusal Parkı'nda çekildi. Filmin diğer sahneleri ise Colorado'daki Colorado Springs ve Pueblo şehirlerinde çekildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —