Tarih: 06.11.2023 13:40

Giresun, Trabzon ve Rize Valileri Bir Araya Geldi!

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım İle Sıcak Karşılama

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti'nin ilk durağı Trabzon oldu. Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, protokol girişinde Serdengeçti'yi samimi bir şekilde karşıladı. Valilik Şeref Defteri'ni imza atan Serdengeçti, Yıldırım ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

 

“Trabzon Valimiz Sn. Aziz Yıldırım’ı ziyaret ettik. Nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Rize Valiliği Ziyareti ve Karadeniz Bölgesine Dair İstişareler

Sonrasında, iki vali birlikte Rize'ye geçti. Rize Valisi İhsan Selim Baydaş'ı ziyaret eden Vali Serdengeçti ve Trabzon Valisi Yıldırım, burada da Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra Baydaş’ın makamında bir araya geldi. Karadeniz bölgesini ilgilendiren, iş birliği ve istişare gerektiren konuların gündeme geldiği bu görüşmede Rize Valisi Baydaş, iki valiye göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.

“Trabzon Valimiz Sn. Aziz Yıldırım ile birlikte Rize Valimiz Sn. İhsan Selim Baydaş'ı ziyaret ederek bölgemizi kapsayan konuları değerlendirdik. Sayın Valimize nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.”

İki Vali de Rize Valisi Baydaş’a göstermiş olduğu sıcak misafirperverlik için şükranlarını sundu.

Vali Serdengeçti'nin gerçekleştirdiği bu ziyaretler, Karadeniz bölgesinin birlik ve beraberliğini pekiştiren önemli temaslardan biri olarak kaydedildi.

 



 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —