Tarih: 30.11.2023 16:11

Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Şoförler Günü'nde Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Ziyarette, Oda Başkanı Turgut Dalkılıç ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Ekmekçi, şoförlerle bir süre sohbet etti.

Ziyaret sırasında konuşan Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, şoförlerin önemli bir meslek grubunu temsil ettiğini belirterek, "Şoförler, toplumun her kesimine hizmet veren önemli bir meslek grubudur. Onların emekleri ve katkıları, şehirlerimizin düzenli ve güvenli bir şekilde çalışmasında büyük rol oynar. Bugün, Dünya Şoförler Günü vesilesiyle Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turgut Dalkılıç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, onlara teşekkür etmek istedik" dedi.

Ziyaretin sonunda Turgut Dalkılıç'a teşekkür eden Başkan Ekmekçi, şoförlerle birlikte güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Türkiye Cumhuriyeti Hopa Belediyesi, ziyaretin ardından resmi sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak, "Başkanımız Taner Ekmekçi, 30 Kasım Dünya Şoförler Günü münasebetiyle Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Turgut DALKILIÇ ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Turgut DALKILIÇ başkanımıza Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. #HopaBelediyesi #ŞoförlerGünü" şeklinde bir mesaj paylaştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —