Tarih: 21.02.2024 10:38

Hopa’ da CHP’ lilere Yumruklu Saldırı

Facebook Twitter Linked-in

Hopa Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan CHP seçim bürosu önünde gerçekleşen saldırıda, CHP ilçe örgütü üyelerine, İl Genel Meclisi üyelerine ve adaylarına sözlü ve fiziki saldırılar gerçekleşti. Konuyla ilgili açıklama yapan Cihan, saldırının failleri hakkında hukuki süreç başlatacaklarını vurgulayarak, "Hopa'da barış içinde, kardeşçe bir seçim süreci yürütmeye çalışıyoruz. Kimsenin bizi provoke etmesine izin vermeyeceğiz. Hangi görüşten olursa olsun hep birlikte Hopa için iyi şeyler yapmak için birlikte hareket edeceğiz" dedi.
Cihan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bugün burada meclis üyesi adaylarımıza yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Bundan sonra Hopa'da bu tür olayların yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız. İlgili kişilerle hukuki süreçleri hızlıca başlatacağız, görüntü kayıtları elimizde mevcut."
Saldırının organize bir şekilde gerçekleştiğini belirten Cihan, "Hopa'nın huzur içinde yaşaması için elimizden geleni yapacağız. Saldırı organize bir şekilde gerçekleşmiştir. Bu tür provokasyonlara gelmeyeceğiz. İlçemizin huzurunun kaçırılmasına izin vermeyelim. Bambaşka bir Hopa için hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Olayın ardından yetkililerin soruşturma başlattığı ve güvenlik önlemlerini artırdığı bildirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —