Tarih: 21.12.2023 14:31

Hopa'da Yerli Malı Haftası Kutlandı

Facebook Twitter Linked-in

Programa, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekci, İlçe Kaymakamı Abdullah Aslantürk, ilçe protokolü, öğrenci ve veliler katıldı.

Programda, öğrenciler tarafından yerli malı ürünlerin tanıtımı yapıldı. Ayrıca, yerli malı ürünlerden oluşan kermes açıldı.

Programda konuşan Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekci, yerli üretimin önemine dikkat çekti. Ekmekci, "Yerli malı, yerli ekonomi demektir. Yerli ekonomiyi güçlendirmek için yerli ürünleri tercih etmeliyiz" dedi.

İlçe Kaymakamı Abdullah Aslantürk de, yerli malı ürünlerinin kalitesinin ve güvenilirliğinin yüksek olduğuna dikkat çekti. Aslantürk, "Yerli ürünleri tercih ederek, hem ekonomimizi güçlendiriyoruz hem de yerli üreticilerimizi destekliyoruz" diye konuştu.

Program, öğrencilerin yerli malı ürünleriyle ilgili hazırladıkları gösterilerle sona erdi.

Öğrenciler yerli malı ürünler hakkında bilgi verdi

Programda, öğrenciler yerli malı ürünlerin tanıtımını yaparak, bu ürünlerin faydaları hakkında bilgiler verdi. Öğrenciler, yerli malı ürünlerinin sağlıklı ve güvenilir olduğunu vurguladı.

Kermes açıldı

Programın ardından, Hüsnü Ciner İlköğretim Okulu bahçesinde yerli malı ürünlerinden oluşan kermes açıldı. Kermeste, unlu mamuller, kuruyemişler, sebze ve meyveler gibi çeşitli yerli malı ürünleri satışa sunuldu.

Kermes, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar, yerli malı ürünleri alarak, yerli üreticileri destekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —