Tarih: 23.10.2023 13:22

Icardi Bayern Münih maçında oynayacak mı? Okan Buruk açıkladı!

Facebook Twitter Linked-in

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş'ı sahasında 2-1 mağlup eden Galatasaray'da derbi galibiyeti buruk bir şekilde yaşandı. Maçın bitimiyle birlikte sahayı sekerek terk eden Mauro Icardi, Galatasaraylı taraftarları bir hayli endişelendirmişti. Galatasaray tarafından Icardi'nin sakatlığı hakkında şu açıklama yapılmıştı:
Icardi’nin MR tetkiklerinde ön görüldüğü gibi sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir."
OKAN BURUK'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Mauro Icardi'nin Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında oynanacak olan Bayern Münih maçında oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu. Konuyla alakalı Milliyet'e konuşan Okan Buruk, Icardi'nin korkulduğu kadar bir sakatlık yaşamadığı ancak şiddetli ağrısı olduğu belirtti. Buruk, "Ağrı eşiği nedir bakmak lazım. Bizim için daha kötü bir senaryo da olabilirdi. Son antrenmanda da durumu belli olmayabilir ve maç günü durumunu gözden geçirebiliriz" dedi.
Ayrıca Buruk, "İğne ile çıkıp oynaması mümkünse bunu de değerlendireceğiz. Aynı sorunu yaşayıp oynayan oyuncular var. Burada kişiden kişiye değişir. Icardi hep özverili olmuştur ve gereken fedakarlığı yapar” ifadelerine yer verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —