Tarih: 27.09.2023 11:32

İl Emniyet Müdürü Türesin, Okul Çevrelerinde Güvenliği Denetledi

Facebook Twitter Linked-in

Türesin, TOBB İlköğretim Okulu, Hasan Kemal Yardımcı Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi, Ali Metin Kazancı Lisesi ve çevresindeki esnaflarla da bir araya geldi. Okul çevresinde yaşanabilecek sorunlara ilişkin esnaflarla görüşmelerde bulunan Türesin, öğrencilerin huzur ve güven içinde eğitim alabilmeleri için tedbirlerin aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirtti.

Türesin, yaptığı açıklamada, "Okul çevrelerinde güvenliğin sağlanması bizim için en önemli önceliklerimizden biridir. Öğrencilerimizin huzur ve güven içinde eğitim alabilmeleri için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. Okul çevrelerinde denetimlerimizi sıklaştırdık. Okulların giriş ve çıkışlarında trafik güvenliğini sağlıyoruz. Okul çevresinde uyuşturucu ve sigara gibi yasa dışı maddelerin satışına izin vermiyoruz. Esnaflarımızla da iş birliği içerisindeyiz. Okul çevrelerinde yaşanabilecek sorunlara karşı birlikte mücadele ediyoruz" dedi.

Denetimler sırasında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, Asayiş Şube Müdürü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü de hazır bulundu.

Denetimler kapsamında alınan önlemler:




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —