Tarih: 08.10.2023 12:10

İsmail Kartal Daum'a yetişecek

Facebook Twitter Linked-in

Ligde 7'de 7 yapan F.Bahçe, bugün Kasımpaşa sınavını da geçerek seriyi 8 maça taşımak istiyor. Bu hedef gerçekleşirse Kartal, 2009-10'da Daum'a ait olan rekoru yakalayacak.

Konferans Ligi'nde 8, Süper Lig'de ise oynadığı 7 maçtan galip ayrılmayı başaran Fenerbahçe, bugün rekor için sahne alıyor. Saat 19.00'da Kasımpaşa deplasmanına çıkacak olan Sarı-Lacivertliler, rakibini mağlup etmeyi başarırsa İsmail Kartal adını tarihe yazdıracak. 62 yaşındaki teknik adam, 2009-10'da lige 8 maçlık galibiyet serisi ile başlayan Christoph Daum'un rekoruna ortak olacak.

Kanarya muhtemel galibiyetle de liderliğini perçinleyecek. Sarı-Lacivertliler'de Cengiz Ünder ve Emre Mor'un sakatlığı bulunuyor. İki futbolcu da milli aradan sonra takıma katılacak. Spartak Trnava karşılaşmasında sakatlık geçiren Joshua King'de bir problem yok. O maçta riske edilmeyen İrfan Can Kahveci'nin ise durumu iyi. Rakip Kasımpaşa ise hayli formda. İstanbul ekibi ligde 3 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı, 12 puan topladı. Üst sıralardan ayrılmak istemiyorlar. Aytaç Kara da 5 golle krallık yarışında…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —