Tarih: 25.10.2024 07:50

İstanbul Gezisiyle Gençlere Ufuk Açan Destek

Facebook Twitter Linked-in

Artvin’de, başarıları ve örnek kişilikleriyle öne çıkan öğrenciler İstanbul gezisiyle ödüllendirildi. Artvin Valiliği önünden yolculuğa uğurlanan 21 öğrenci ve 2 öğretmenden oluşan 23 kişilik kafile, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yücel Şeker, Özel Büro Müdürü Özcan Köse, okul müdürleri ve ailelerin katılımıyla Artvin-Rize Havaalanı’na doğru yola çıktı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen İstanbul Kültür Gezisi, Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı iş birliğinde 24-30 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Gezi kapsamında öğrenciler, İstanbul’un kültürel ve tarihi mekanlarını gezerek, çeşitli etkinliklere katılma fırsatı bulacak.

İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, “Öğrencilerimizin ufkunu açacak bu anlamlı gezinin düzenlenmesinde destek veren İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı Başkanı Esen Yağcı ve tüm vakıf yönetici ve üyelerine teşekkür ediyorum,” diyerek, projeye destek veren herkese şükranlarını sundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —