Tarih: 02.11.2023 09:56

İyidere Belediyesi, Yengeç Tip Kazıcı Yükleyiciyi Satacak

Facebook Twitter Linked-in

İhale, 24 Ekim 2023 tarihinde saat 15.00'te İyidere Belediyesi Encümeni huzurunda gerçekleştirilecek. Birinci ihaleye tekli verilmemesi veya verilen teklifin hadde layık olmaması durumunda ikinci ihale 31 Ekim 2023 tarihinde aynı yer ve saatte yapılacak.

İhalede, MTS M644(Klas) Yengeç Tip Kazıcı Yükleyici, 1.650.000 TL muhammen bedelle satışa sunulacak. İhaleye katılmak isteyenler, 250 TL şartname bedelini yatırarak ihale şartnamesini Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünden temin edebilir veya ücretsiz görebilir.

İhalede, Kanuni ikametgâh adresi göstermek, vukuatlı nüfus kayıt örneği sunmak, imza sirküleri ibraz etmek, vekaletname sunmak, şirket olarak katılacak ise şirket yetki belgesi, ticaret odası sicil kaydı, imza sirküleri, vekaletname, tebligat için adres beyanı, geçici teminat makbuzu, şartname alındı makbuzu ve belediyeye her türlü borcu olmadığına dair belge ibraz etmek zorunludur.

İhaleyi kazanan istekli, aracın satış ve devir işlemlerini kendi adına yaptırmak zorundadır. Aracın satış ve devir işlemleri yapılmadan araç isteklilere teslim edilmeyecektir.

İhaleyle ilgili detaylı bilgi için İyidere Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden bilgi alınabilir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —