Tarih: 13.09.2023 16:54

İyidere'de 4,5 yılda büyük değişim

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Saffet Mete, ilçenin giriş merkezli olması nedeniyle ilçede son 4,5 yılda yoğun çalışmalar olduğunu belirterek, "İlçemiz 7 Mahalle ve 7 köyden oluşmakta, ilçemize bağlı Yaylacılar, Denizgören, Köşklü, Çiftlik, Büyükçiftlik, Kalecik, Taşhane köyleri bulunmakta. İlçemize yaptığımız yatırımlar ile ilçemizi yeniden yapılandırdık. Alt yapıdan üst yapıya kadar tüm sorunların üstesinden gelmek için yoğun mücadelemiz oldu. Meclis üyelerimiz ve çalışanlarımızın gayretleri ile gece gün demeden ilçemize hizmet ettik" dedi.

Belediye Başkanı Saffet Mete, ilçe merkeze bağlı mahallelerin tüm sorunlarına el attıklarını belirterek, "İlçemizin tüm mahallelerine yaptığımız çalışmalar ile geleceğe yönelik işler yaptık. İlçemizi yeniden revize ettik. İlçeye bağlı 7 köyümüz bulunmakta ve zaman içinde elimizden gelen yardımı yaparak köylerimize de yardımlarımızı sürdürdük" dedi.

Pleki mağarasının ilçenin tek turizm merkezi olduğunu belirten Mete, "Bizim dönemimizde Pleki mağarası ile ilgili yoğun bir çalışmamız oldu. Önce ulaşım ve pleki yolu üzerinde yaptığımız tesisler ile turizm yerimizi canlı tutmaya çalıştık, şimdi ise Pleki mağarasına tesislerden çıkış yolu köprü çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Tesislerden mağaraya çıkmak isteyen yerli ve yabancı turistlere kolaylık sağlıyoruz. Turizm yerimiz olan Pleki mağaramız için önümüzdeki dönemde farklı çalışmalarımız olacak" dedi.

İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, ilçenin çehresinin değişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "İlçemize hizmet etmek için gece gün demeden çalışıyoruz. İlçemizi daha da güzelleştirmek için çalışmalarımız devam edecek" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —