Tarih: 10.09.2024 12:08

Jandarma olmak isteyen kız çocuğuna sürpriz ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de, büyüyünce jandarma olmak isteyen 12 yaşındaki kız çocuğu Nisanur Yılmaz’a, kadın jandarmalar sürpriz ziyarette bulundu. Jandarma şapkası hediye edilen Yılmaz ayrıca İl Jandarma Komutanlığına davet edilerek jandarmanın çalışma ortamı ve iş akışı anlatıldı.

Merkeze bağlı Çağsak köyünde ikamet eden Halime Çam, 112’yi arayarak torunu Nisanur Yılmaz’ın “Ben büyüyünce kadın jandarma olacağım, kadın jandarma ile tanışmak ve karşılaşmak istiyorum.” demesi üzerine İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personelleri tarafından Nisanur Yılmaz’a sürpriz yapılarak evinde ziyaret edildi.

Kadın jandarma personel tarafından jandarma hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek, keyifli sohbet edildikten sonra Nisanur Yılmaz’a jandarma şapkası hediye edildi. Nisanur Yılmaz, aynı zamanda Osmaniye İl Jandarma Komutanlığına davet edilip, jandarmanın çalışma ortamı ve iş akışı kendisine izah edildi.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, çocukların hedeflerine ulaşabilmeleri için çalışmaya kararlılıkla devam edilmekte olduğu vurgulandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —