Tarih: 18.09.2024 09:17

Kadın Temizlik Görevlileri Trabzon Sokaklarında Fark Yaratıyor

Facebook Twitter Linked-in

Ortahisar Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilen kadın temizlik personelleriyle Trabzon sokaklarında fark yaratıyor. Uzun Sokak, Maraş Caddesi ve Kunduracılar Caddesi’nin temizliğinden sorumlu olan üç kadın işçi, titizlikle yaptıkları işlerle vatandaşların takdirini kazandı.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, göreve geldiği günden bu yana kadınların iş hayatına katılmasını önemsediklerini belirterek, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde üç kadın işçinin göreve başladığını ifade etti. Başkan Kaya, "Sokaklarımız kadın eline emanet. Bu adım çevre bilincini artıracak" dedi. Kadın temizlik personellerinin çalıştığını gören vatandaşlar da, çevre temizliği konusunda daha dikkatli davranmaya başladıklarını dile getirdi.

Kadın temizlik personelleri ise işlerini büyük bir gurur ve heyecanla yaptıklarını belirterek, Başkan Kaya’ya teşekkür etti. "Trabzon’da kadın elinin değdiği her yer daha da güzelleşecek" diyen işçiler, vatandaşlardan da olumlu geri dönüşler aldıklarını vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —