Tarih: 13.09.2023 12:18

Kalkandere Belediyesi, araç parkını yenilemeye devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Kalkandere Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak amacıyla araç parkını yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Beykoz Belediyesi'nden hibe yoluyla alınan 3 adet yeni araç, Kalkandere Belediyesi'ne kazandırıldı.

Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Belediye hizmetlerimizin aksatılmadan sürdürülebilmesi için belediyemiz araç parkındaki atıl olan araçların tasfiyesini gerçekleştirerek, yeni araçların kazanımını sağlıyoruz. Beykoz Belediye Başkanlığı'ndan hibe yolu ile belediyemize kattığımız araçlar; 1 adet Peugeot Partner Kombi Zabıta Aracı, 1 adet Peugeot Partner Hizmet Aracı ve 1 adet Mercedes Sprinter 315 Sosyal Hizmet Aracı'dır. Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere envanterimize kattığımız hibe araçların kazanımında ilgi ve alakalarından dolayı Beykoz Belediye Başkanı Sn. Murat Aydın'a, Destek Hizmetleri Müdürü Hemşehrimiz Sn. Nihat Mutlu'ya ve Müdür Yardımcısı Sn. Mehmet Şeker'e şahsım ve Kalkanderemiz adına teşekkür ederim" dedi.

Yeni araçlar hizmete başladı

Kalkandere Belediyesi'ne hibe edilen yeni araçlar, belediyenin çeşitli birimlerinde kullanılmaya başlandı. Yeni araçlar sayesinde, belediye hizmetlerinin daha hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi hedefleniyor.

Kalkandereliler memnun

Kalkandereliler, belediyenin araç parkını yenilemesinden memnun olduklarını ifade ettiler. Vatandaşlar, yeni araçların belediye hizmetlerinin kalitesini artıracağını belirttiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —