Tarih: 09.09.2023 23:37

Kardeşlerim 98. bölümde neler oldu? Kardeşlerim yeni sezon izle tek parça!

Facebook Twitter Linked-in

Yapımcılığını NGM'nin üstlendiği atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'in yeni sezonu bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Dizide Ömer'in, abisinin ölümü arkasındaki sırrı öğrenirken Doruk'un geçirdiği kaza sonrası yaşanacaklar nefesleri kesecek.


Atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim bu akşam yeni sezonu ile geri gönüyor. Hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan kardeşlerin kalplere dokunan sıcacık hikayesini anlatan "Kardeşlerim" yeni bölümüyle Cumartesi akşamları atv'de ekranlara gelmeye devame decek. Dizide bu akşam Şengül ve Orhan'ın, başladıkları yemek programının başarısı tam gaz devam ederken, Şengül yine kendince farklı hesaplar peşindedir...

KARDEŞLERİM 98. BÖLÜM İZLE

KARDEŞLERİM 98. BÖLÜM ÖZETİ

Geçirdikleri korkunç kazanın ardından toparlanmaya çalışan çocuklar, Ataman Koleji'nin yeni dönemine "merhaba" derler.


Şengül ve Orhan'ın, başladıkları yemek programının başarısı tam gaz devam ederken, Şengül yine kendince farklı hesaplar peşindedir.
Ömer ve Sarp cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanırken, Akif herkesi sürpriz bir davette bir araya getirir.
Ansızın ortaya çıkan birtakım gerçekler, Eren kardeşlerde büyük bir şok etkisi yaratırken, Akif ve Nebahat'i ise büyük bir dehşetle karşı karşıya getirir.

Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Nihal Büyükağaç ve Kaan Çakır (Ahmet Yılmaz).


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —